Identitatea corporativă - ceea ce te diferențiază de ceilalți

Identitatea corporativă a companiei la comandă

Dezvoltarea identității corporative de la Web-STUDIO

Logo-ul brandului este semnătura și traducerea personalității companiei, dacă este bine executat, atunci transmite credibilitate și securitate, este diferența între a te remarca sau nu într-o piață din ce în ce mai aglomerată și saturată.

 

Crearea unei identități corporative a companiei


Dezvoltarea logo-ului și a identității corporative online este foarte importantă pentru a „arăta lumii” identitatea mărcii dumneavoastră. Un logo bun este ușor de recunoscut și joacă un rol important în psihologia consumatorilor și a potențialilor clienți. Cele mai vizibile elemente luate în considerare în momentul proiectării unui logo sunt:

  • Culoare: poate cel mai vizibil și mai recunoscut element. Culoarea logo-ului are capacitatea de a crea senzații psihologice în mintea consumatorilor, care se pot reflecta în emoții.
  • Tipografie: Dacă numele companiei este prezentat în logo, alegerea tipografiei „corecte” poate avea un impact mare asupra modului în care consumatorii se pot raporta la marcă.
  • Simboluri: Oamenii ar trebui să poată recunoaște cu ușurință o marcă doar prin vizualizarea simbolului său și fără a-l confunda cu un alt concurent, deoarece procesul de crearea unui logo corporativ este de a crea ceva unic.

Un fapt comun care poate ajunge să fie dăunător companiei este aceea de a avea o investiție redusă în crearea identității vizuale în primul an de viață al companiei.

Prin urmare, a nu investi în dezvoltarea logo-ului și a identității corporative poate fi dureros pentru companie, deoarece rolul acesteia este de a face brandul să fie amintit constant. Adică riscul de a nu investi timp în crearea unui logo și a identității vizuale în ansamblu pentru companie este destul de mare. La urma urmei, eșecul unei afaceri este ceva care orice organizație vrea să-l evite.

Unde pot comanda dezvoltarea unei identități corporative?

Echipa web-studio.md oferă mai multe șabloane de logo, astfel încât să îl puteți alege pe cel care vă place, să personalizați și să creați unul pentru a vă reprezenta marca într-un mod simplu și profesionist.

În plus, un logo de calitate presupune un grad foarte mare de profesionalism și competență, care îi poate ajuta pe potențialii clienți să aleagă compania dumneavoastră în detrimentul unui concurent fără logo sau cu un logo inferior. Specialiștii noștri sunt gata să vă ajute în proiectarea unui logo și dezvoltarea acestuia. Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați.