Dezvoltarea sistemului ERP pentru afacerea dvs.

Web-Studio oferă o gamă completă de servicii pentru crearea și implementarea unui sistem ERP pentru orice nișă!

Bibliotecă mare de module

Lucrând de mai bine de zece ani, am dezvoltat zeci de sisteme ERP unice. Experiența noastră vă va ajuta să rezolvați probleme complexe și să dezvoltați noi module.

Interfață ușor de utilizat

La crearea unui ERP, studiem întotdeauna interfața vizuală pentru a oferi utilizatorului confort atunci când lucrează cu un sistem ERP.

Dezvoltarea de sisteme ERP pentru afaceri la comanda

Dezvoltarea sistemului ERP de la Web-STUDIO

Sistemul ERP este un set de module implementate pentru organizarea producției, managementul resurselor umane, managementul financiar și activele.

În general, putem spune că sistemul ERP vă automatizează afacerea, ceea ce reduce în cele din urmă timpul petrecut de angajați pentru munca de rutină și oferă statistici consolidate și rapoarte ale tuturor departamentelor întreprinderii. La implementarea unui sistem ERP, aplicăm următorii pași:

1. Proiectare sistem ERP

Pe baza rezultatelor analizei organizației, sunt compilate toate cerințele funcționale necesare și modulele ERP necesare, precum și alte elemente necesare în timpul dezvoltării (încărcarea datelor inițiale, configurarea și schimbul din modulele software deja utilizate.

2. Implementarea sistemului ERP

Sistemul ERP dezvoltat se conectează la toți angajații întreprinderii, accesele sunt configurate. Datele de lucru și informațiile de referință sunt încărcate din vechiul sistem

3. Lansarea sistemului ERP în exploatare comercială

Această etapă implică instruirea angajaților pentru a lucra într-un sistem ERP, precum și întocmirea documentației privind funcționarea sistemului.

4. Întreținerea și susținerea sistemului implementat

Etapa în care angajații Web-Studio sfătuiesc clientul cu privire la toate problemele pe care le-a întâlnit în practică atunci când lucrează cu sistemul. Există, de asemenea, suport sub forma corectării decalajelor dacă apar.

Cum se formează costul dezvoltării sistemului ERP.

În multe privințe, costul creării unui sistem ERP se formează pe baza următorilor factori principali:

  • complexitatea proiectului
  • cantitatea de timp petrecut
  • șablon sau soluție unică

Acești factori determină cât de mult vă va costa dezvoltarea unui sistem erp.

În orice caz, suntem gata să anunțăm costul inițial al proiectului după formarea cerințelor complete ale clientului, iar specialiștii noștri vor elabora un plan clar și timpul necesar dezvoltării complete a sistemului ERP.