Asistență pentru clienți non-stop

Suntem gata să vă spunem în orice moment ce aveți nevoie pentru un început rapid în afacerea pe Internet!

Creăm cele mai bune site-uri web!

Suntem întotdeauna gata să spunem clientului care site va fi cel mai popular și mai interesant în nișa sa!

Garantăm promovarea în TOP!

Promovarea site-ului Seo este o artă pe care nu orice companie IT o poate întreprinde!

Serviciile noastre

1. Dezvoltarea site-urilor

Compania Web-studio oferă o gamă completă de lucrări privind crearea, dezvoltarea designului web, precum și promovarea site-ului web!

Lucrând cu site-ul, ne concentrăm asupra rezultatului final, așa că adoptăm întotdeauna o abordare cuprinzătoare și oferim, de asemenea, raportare în toate etapele de lucru.

2. Dezvoltarea sistemelor

Pe lângă activitatea sa principală, compania oferă și posibilitatea de a dezvolta software. Accentul nostru principal este pe dezvoltarea sistemelor CMS, ERP și CRM, precum și sprijinul pentru implementarea acestora în toate etapele de lucru.

Dezvoltarea de Software este unul dintre domeniile prioritare pentru noi, cărora le acordăm o mare atenție, așa că suntem încântați să vă prezentăm sistemele CMS, ERP și CRM dezvoltate efectiv.

3. Suport tehnic al site-ului

Efectuând lucrări complexe pe resurse web, Web-studio este gata să întreprindă asistență și întreținere a oricărui site, și anume: modernizarea și perfecționarea, suportul informațional, perfecționarea designului unei resurse web, precum și crearea acesteia de la zero, promovarea site-ului SEO, inclusiv crearea și menținerea publicității contextuale.

Cu o întreținere completă a site-ului, Web-studio este ghidat de principiul creșterii conversiei ca obiectiv final al suportului complet al site-ului și nu oferă programe uscate.