Web-Studio – cele mai bune soluții IT doar pentru tine!

Dezvoltarea și crearea de site-uri personalizate în Chișinău și Moldova

Cine suntem noi

Web - Studio

Studioul Web-studio este specializat într-o gamă completă de servicii pentru dezvoltarea și crearea de site-uri web, precum și promovarea acestuia, ceea ce contribuie la creșterea profitabilității și competitivității. Campania s-a angajat în dezvoltarea și promovarea site-urilor web de mai bine de zece ani, ceea ce ne oferă posibilitatea de a prelua un proiect de orice complexitate. În procesul de creare a unui site web, specialiștii web-studio analizează cu atenție specificația nișei clientului și abia după aceea încep să colecteze toate detaliile pentru dezvoltarea site-ului web. Suntem siguri că doar o abordare integrată poate aduce rezultate, prin urmare, în timpul procesului de dezvoltare, optimizăm inițial sistemul CMS în sine pentru posibilitatea de a prescrie toate elementele SEO, iar acest lucru dă roade.

Crearea de site-uri profesionale la cheie din studioul de Web design Web-studio include întreaga gamă de lucrări de la idee până la proiectul finalizat, fie că este vorba de o pagină de destinație sau de un magazin online, nu creăm doar site-uri web cu un design frumos care îndeplinește toate noile tendințe. Fiecare proiect, după crearea sa, trece prin mai multe etape de verificare în care sunt identificate toate erorile și deficiențele. Suntem întotdeauna concentrați pe rezultate și suntem gata în orice moment să vă sfătuim cu privire la orice întrebări aparent dificile și să oferim un răspuns cu privire la modul de abordare corectă a creării și dezvoltării site-urilor web în Moldova și Chișinău. Având în vedere că dezvoltarea unui site web și a unui CMS implică uneori o cantitate imensă de timp și efort, încercăm să automatizăm toată munca, așa că transferăm o parte din lucrare partenerilor noștri oficiali pentru crearea și dezvoltarea site-urilor Web Studio Webmaster

Servicii concepute special pentru dvs.

Dezvoltarea programului

Web-studio oferă servicii de dezvoltare software pentru afacerea dvs. Suntem gata să implementăm proiectul indiferent de complexitatea și timpul petrecut. Echipa noastră este specializată în dezvoltarea sistemelor CMS, ERP și CRM.

Promovarea site-ului SEO

După ce a fost dezvoltat un site web la cheie, este necesar să îl faceți popular și recunoscut și, cel mai important, în cerere. Aceasta este exact ceea ce fac specialiștii noștri seo. Sarcina lor directă este de a face site-ul dvs. vizibil din spațiu și, pentru a fi mai realist, partea de sus a Yandex și Google.

Web design

Dacă doriți ca clienții dvs. să rămână pe site ore întregi sau chiar zile, atunci nu puteți face fără un design unic aici. Succesul proiectului va depinde într-o anumită măsură de personalitatea sa. Designerii web-studio vor alege pentru dvs. un design colorat și atractiv, care nu va trece neobservat.

Crearea de site-uri web la cheie

Compania Web-studio oferă servicii pentru dezvoltarea și crearea de site-uri web de înaltă calitate în Chișinău și Moldova la cheie, folosind un arsenal complet de echipamente avansate și cele mai noi tehnologii. Vom dezvolta un site web de orice complexitate pentru dvs.: un site web pentru cărți de vizită, o pagină de destinație, un magazin online, un site web corporativ, iar acestea nu sunt toate tipurile de servicii.

Tehnologii IT

Atunci când creăm site-uri web personalizate la cheie, folosim cele mai noi tehnologii în activitatea noastră, precum și versiuni actualizate ale limbajelor de programare: PHP, MySQL, AJAX, JS, JQ, HTML/CSS. Acest lucru contribuie la faptul că site-ul dezvoltat funcționează foarte inteligent și stabil. În plus, noi algoritmi fac posibilă realizarea oricărui design al site-ului independent de complexitatea proiectului.

Comanda un serviciu

Comandați crearea de site-uri web în Moldova chiar acum!

După ce ați decis să comandați dezvoltarea și crearea unui site web la cheie în studioul nostru, veți obține un personal de profesioniști, programatori experimentați și talentați, designeri web creativi, designeri de layout și SEO. Coerența echipei noastre oferă un rezultat de înaltă calitate și rapid, care vă va ajuta afacerea să ocupe o poziție de lider pe Internet.

Afla mai multe

Recenzii

“Необходимо было разработать сайт с нуля, а также занятся полным его продвижением. Профессионалы web-studio меня не разочаровали. В итоге 2 месяца заняла разработка сайта и около трех продвижение SEO в топовых позициях”

“Заказывал разработку сайтов в компании web-studio. Особенно понравился дизайн моего сайта. Специалисты компании подошли с креативом и в итоге хочу выразить огромную благодарность.”

“Необходимо было разработать за быстрые сроки программное обеспечение подходящее для специфического стартапа и я не разочеровался в профессионализме web-studio. Готов дальше с Вами сотрудничать.”